fast and secure web hosting. from a simple website to a highly visited e-shop  

Νέα TLDs

Νέα TLDs - τι είναι

Η εισαγωγή ενός μεγάλου συνόλου από νέα TLDs (νέα Top Level Domains) αποτελεί την απάντηση στην ολοένα κι αυξανόμενη ζήτηση και προτάσεων για την δημιουργία περισσότερων δυνατοτήτων για ιδιώτες, εταιρίες και οργανισμούς. Σηματοδοτεί μια ολοκαίνουρια εποχή στο Internet καθώς αλλάζει τα δεδομένα στην στόχευση των domains. Για παράδειγμα πλέον ένα μεγάλο σύνολο δραστηριοτήτων ή τομέας - αντικείμενο μπορεί να αντιπροσωπευθεί απευθείας με μία νέα κατάληξη (πχ .bike, .photography, .today).

Σε ποιους απευθύνονται τα Νέα TLDs

Καλύτερη στόχευση και SEO

Τα νέα TLDs υποστηρίζονται από την Google καθώς παραμένει κορυφαία στην ενσωμάτωση νέων μεθόδων στους αλγόριθμους αναζήτησης, πλέον ίσως να δίνεται και προβάδισμα με τα νέα TLDs καθώς αποτελούν λέξεις κλειδιά που έρχονται ακόμα πιο κοντά στην "αρχή τη URL".

Με αυτόν τον τρόπο αυτόματα αντί για παράδειγμα ενός domain της μορφής linux-tips.com μπορεί να κατοχυρωθεί ένα της μορφής linux.tips, το οποίο περιγράφει ακόμα και οπτικά αμέσως τον σκοπό και το αντικείμενο της ιστοσελίδας σας.

Ακόμα και για επιχειρήσεις που μέχρι τώρα δεν φαίνεται να είχαν άμεση σχέση με το Ίντερνετ, υπάρχουν σχεδόν για όλες μια κατάληξη που μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική (.coffee, .club, .florist, .boutique).

Λύση στο πρόβλημα των πιασμένων domains

Τα νέα TLDs απευθύνονται σε όλους και στην ουσία εξασφαλίζουν ότι το domain που επιθυμεί ένας ιδιώτης ή εταιρία θα είναι σίγουρα διαθέσιμο με μία παρεμφερή εναλλακτική κατάληξη (πχ: .technology, .expert, .guru, .computer).

Επιπλέον προστατεύουν τις επιχειρήσεις που έχουν κατοχυρωμένα brandnames από την κατοχύρωση του brand τους από κάποιον ανταγωνιστή ή μη εξουσιοδοτημένο χρήστη

Προσωπική χρήση

Το ίντερνετ αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ανάλογα με την παρουσία του κάθε ατόμου στον χώρο, προσφέρονται και καταλήξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πιο εξατομικευμένα, όπως η κατάληξη .email

Ακόμα μην ξεχνάμε την εύθυμη διάθεση στη ζωή μας που μπορούν να καλυφθούν με καταλήξεις όπως: .ninja, .cool

Η Hostdog και τα νέα TLDs

Στην Hostdog μας αρέσει να αποτελούμε μέρος των εξελίξεων και να παραμένουμε στην κορυφή με την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια δεν θα μπορούσε να λείπει κι η άμεση παροχή των νέων TLDs με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συγκεκριμένα ανανεώσαμε την εμφάνιση στον τιμοκατάλογο των domains, όπου μπορείτε να βρείτε μια λίστα που ανανεώνεται δυναμικά και περιλαμβάνει όλες τις προσφορές αλλά και εμπλουτίζεται αυτόματα με τα νέα TLDs μόλις αυτά γίνονται διαθέσιμα.