fast and secure web hosting. from a simple website to a highly visited e-shop  

Όροι παροχής υπηρεσιών

Ταυτότητα Παρόχου

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 058577504000
Επωνυμία: ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
Διακριτικός Τίτλος: BACKEND
A.Φ.Μ.: 113852827
Νομός: Θεσσαλονίκης
Δήμος: Θεσσαλονίκης
Οδός: Βενιζέλου
Αριθμός: 3
Τ.Κ.: 54624
Email Επικοινωνίας: info@hostdog.gr

Εφεξής και χάριν συντομίας θα καλείται ως «η Επιχείρηση».

Γενικοί Όροι

Οι παρόντες όροι αφορούν όλες τις συμβάσεις υπηρεσιών που συνάπτονται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας της επιχείρησης www.hostdog.gr καθώς και στις παρακάτω ιστοσελίδες: hostdog.eu,hostdog.es. Όπου στους παρόντες όρους γίνεται αναφορά σε ιστοσελίδα νοούνται όλες οι προαναφερθείσες ιστοσελίδες της Επιχείρησης.

Οι παρόντες όροι ισχύουν και σε όλες τις περιπτώσεις που κατά την ελληνική νομοθεσία νοείται μια παροχή υπηρεσιών ως συναφθείσα εξ αποστάσεως. 

Οι όροι δύνανται να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους καταναλωτές. Σε κάθε περίπτωση οι τροποποιημένοι όροι δεν θα ισχύουν αναδρομικά. 

Η παρούσα ιστοσελίδα απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες (νομικά ή φυσικά πρόσωπα) (εφεξής και χάριν συντομίας θα καλούνται ως «Πελάτες»).

Παροχή Υπηρεσιών

Οι υπηρεσίες της Επιχείρησης συνίστανται στη φιλοξενία ιστοσελίδων και στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών shared hosting και domain names. 

Υπηρεσίες:

Domain names

  • Κατοχύρωση Domain Name (Ελλάδα)
    Εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του Κανονισμού Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) με κατάληξη .gr ή .ελ. (ΦΕΚ 973/Β/2018) όπως τροποποιείται και ισχύει.

  • Κατοχύρωση Domain Name (Αλλοδαπό)
    Κανονισμοί ICANN και τρίτων παρόχων.

  • Μεταβίβαση Domain Name (Ελλάδα)
    Εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του Κανονισμού Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) με κατάληξη .gr ή .ελ. (ΦΕΚ 973/Β/2018) όπως τροποποιείται και ισχύει.

  • Μεταβίβαση Domain Name (Ελλάδα/Αλλοδαπό)
    Κανονισμοί ICANN και τρίτων παρόχων.

  • Μεταφορά σε Καταχωρητή (για Ελληνικά domain names)
    Εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του Κανονισμού Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου (Domain Names) με κατάληξη .gr ή .ελ. (ΦΕΚ 973/Β/2018) όπως τροποποιείται και ισχύει.

Hosting

Για όλες τις υπηρεσίες που αναφέρονται παρακάτω η Επιχείρηση δεν ευθύνεται, ούτε παρέχει υπηρεσία αντιγράφων ασφαλείας (backups), για τα οποία υπεύθυνοι είναι οι πελάτες.

  • Κοινόχρηστη Παροχή Διακομιστή (Shared Hosting)
  • Παροχή Διακομιστή μέσω τρίτων εταιρειών
  • Παροχή Υπηρεσίας Διακομιστή Νέφους (Cloud VPS)
  • Παροχή Υπηρεσιών Αποκλειστικού Διακομιστή (Dedicated Server)

Υπηρεσία Reselling των παραπάνω προϊόντων

Πελάτες με λογαριασμό Reseller που προβαίνουν σε λήψη υπηρεσιών για λογαριασμό πελατών τους θα ευθύνονται για την τήρηση των παρόντων όρων ατομικά και δίχως να απαιτείται από την Επιχείρηση η αναζήτηση ευθύνης ή η εφαρμογή μέτρων απευθείας στους πελάτες τους.

Χρόνος κατάρτισης σύμβασης υπηρεσιών

Από την επιλογή του ηλεκτρονικού κουμπιού «Παραγγελία με Υποχρέωση Πληρωμής».

Τρόποι πληρωμής

  • Paypal

  • Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα
    Χρησιμοποιώντας κάρτες στην ιστοσελίδα μας για την εκτέλεση αγορών δηλώνετε ότι έχετε το δικαίωμα νόμιμης χρήσης τους. Η Επιχείρηση δεν τηρεί τα στοιχεία της κάρτας σας ούτε και ευθύνεται για την υποδομή πληρωμής

  • Τραπεζική κατάθεση

  • Αγορά Credits
    Τα credits είναι πιστωτικές μονάδες που αγοράζετε από την επιχείρηση με έναν από τους ανωτέρω αναφερόμενους τρόπους πληρωμής (Paypal, Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα, τραπεζική κατάθεση) για να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας. Οι μονάδες που αγοράζετε προστίθενται στο λογαριασμό σας και αφαιρούνται κάθε φορά που πραγματοποιείτε μία αγορά και το ποσό των ευρώ στο οποίο αντιστοιχούν είναι ίδιο με αυτό που καταβάλατε για να τις αγοράσετε. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να κάνετε πολλαπλές και αυτόματες ηλεκτρονικές αγορές χωρίς να κινείτε μία από τις ανωτέρω αναφερόμενες διαδικασίες για κάθε μία αγορά σας, και παράλληλα να μη χάνετε χρήματα σε προμήθειες, ποσοστώσεις κλπ.

Αμοιβή

Η αμοιβή όπως απεικονίζεται στην παρούσα ιστοσελίδα δεν συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ 24%.

Εκπτώσεις/Δώρα/Προωθητικές Ενέργειες

Η Επιχείρηση εκτελεί κατά καιρούς διάφορες προωθητικές ενέργειες όπως εκπτώσεις, παροχή δώρων με αγορές κλπ. Αυτές οι προωθητικές ενέργειες μπορεί να εκτελούνται και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω ιστοσελίδων αναζήτησης.

Σε κάθε περίπτωση, η μόνη ορθή απεικόνιση των τιμών της Επιχείρησης είναι αυτή που παρέχεται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.

Υπαναχώρηση

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση.

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που καταρτίστηκε η σύμβαση παροχής υπηρεσιών. 

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο απευθυνόμενη προς την Επιχείρηση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, χωρίς τούτο να είναι υποχρεωτικό. Ή μέσω του συστήματος διαχείρισης που παρέχεται μέσα από την ιστοσελίδα.

Μπορείτε επίσης από την ιστοσελίδα μας να συμπληρώσετε και να υποβάλετε ηλεκτρονικά το υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης. 

Εάν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, θα σας διαβιβάσουμε χωρίς καθυστέρηση  με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο την επιβεβαίωση λήψης της υπαναχώρησής σας.

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης πρέπει να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η ως άνω αναφερόμενη προθεσμία.

Εξαιρέσεις από την υπαναχώρηση

Σε όλα τα προσφερόμενα πακέτα υπηρεσιών καταχώρησης domain name, η παροχή της υπηρεσίας ξεκινά αμέσως μετά τον χρόνο κατάρτισης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών και κατόπιν ρητής συγκατάθεσης σας συμφωνείτε ότι θα απωλέσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης μολίς εκτελεστεί πλήρως η σύμβαση.

Εξαιρετικά, λόγω της άμεσης παροχής της υπηρεσίας μετά τον χρόνο κατάρτισης της σύμβασης, το δικαίωμα υπαναχώρησης αποκλείεται κατά την παροχή των υπηρεσιών των Κατοχύρωση Domain Name (Ελλάδα/Αλλοδαπό), Μεταβίβαση Domain Name (Ελλάδα/Αλλοδαπό).

Συνέπειες υπαναχώρησης

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. 

Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων. 

Μετά την αποχρέωση σας θα διαγραφούν όλες οι καταχωρήσεις που κάνατε έως την ημέρα της αποχρέωσης σας. Στο αρχείο μας θα διατηρηθούν μόνο τα απαραίτητα φορολογικά και λογιστικά δεδομένα. Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν (πλην αυτών που προαναφέρθηκαν) θα διαγραφούν την επόμενη ημέρα από την ημέρα της αποχρέωσης σας.

Υποχρεώσεις Επιχείρησης

Η επιχείρηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου της και των υποδομών της και μεριμνά αμελλητί για τυχόν βλάβες, ώστε να προβαίνει στην αποκατάσταση τους. 

Η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ασφαλείας, ώστε να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατά την παροχή των διαδικτυακών της υπηρεσιών.

Στην περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης, η επιχείρηση ευθύνεται μόνο για τις περιπτώσεις δόλου ή βαριάς αμέλειας, και μέχρι ποσού που δεν δύναται να υπερβαίνει το συνολικό κόστος της καταρτισθείσας σύμβασης παροχής υπηρεσιών.

Σε καμία περίπτωση η επιχείρηση δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια.

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε θετική, αποθετική ή άλλου είδους ζημία προκλήθηκε στον Πελάτη ή σε τρίτο, από προβλήματα που παρουσιάστηκαν λόγω ανωτέρας βίας που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της επιχείρησης - ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερόμενα, δυσλειτουργία συστημάτων, διακοπή ρεύματος, γενική δυσλειτουργία τηλεφωνικών γραμμών κ.α.-.

Η επιχείρηση δεν επιτρέπει τη φυσική πρόσβαση του Πελάτη στις εγκαταστάσεις της για λόγους ασφαλείας. Η χρήση και η παραμετροποίηση της υπηρεσίας από τον Πελάτη θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω της απομακρυσμένης πρόσβασης που θα παρέχεται από το διαδίκτυο. Η φυσική πρόσβαση του Πελάτη στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης μπορεί να επιτραπεί μόνο κατόπιν ειδικής άδειας αυτής και για συγκεκριμένους χώρους. 

Η επιχείρηση διενεργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα εργασίες συντήρησης και ελέγχου των συστημάτων της και για το λόγο αυτό μπορεί να υπάρξει κάποιο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο δεν θα είναι δυνατή η χρήση των λειτουργικών της μονάδων. Ο Πελάτης θα πληροφορείται τουλάχιστον είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν τη διενέργεια των εργασιών, για τη φύση της συντήρησης, την εκτίμηση του χρόνου αποκατάστασης και των επηρεαζόμενων υπηρεσιών, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή ανακοίνωσης στον ιστότοπο της επιχείρησης .

H ως άνω αναφερόμενη ενημέρωση δεν περιλαμβάνει τις έκτακτες περιπτώσεις συντήρησης ή τις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. 

Υποχρεώσεις Πελάτη

Ο πελάτης οφείλει να καταβάλλει προκαταβολικά την προβλεπόμενη αμοιβή για την παροχή της υπηρεσίας που έχει παραγγείλει.

Σε περίπτωση που ο Πελάτης δεν καταβάλλει την αμοιβή εντός τεσσάρων (4) ημερολογιακών ημερών από την κατάρτιση της σύμβασης ή στο τέλος του κύκλου πληρωμών τότε η Επιχείρηση θα δύναται να αναστείλει την παροχή των υπηρεσιών της.

Σε αυτή τη περίπτωση η Επιχείρηση θα προειδοποιεί μέσω email τον Πελάτη για την αναστολή.

Εάν ο Πελάτης δεν καταβάλει την αμοιβή εντός είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της ειδοποίησης τότε η Επιχείρηση θα έχει το δικαίωμα να διαγράψει όλα τα δεδομένα που φιλοξενούνται σε servers που παρέχει στον Πελάτη. Προκειμένου να προβεί η Επιχείρηση σε αυτή τη διαγραφή θα πρέπει να έχει προειδοποιήσει στο email που αναφέρεται στο σημείο 7.5.2.1 ότι επιφυλάσσεται να προβεί στη διαγραφή των δεδομένων.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ανανεώσει την υπηρεσία που του παρέχεται από την επιχείρηση, οφείλει να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό ανανέωσης, τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από τη λήξη της παρεχόμενης υπηρεσίας. 

Εμπρόθεσμη καταβολή του αντίστοιχου ποσού ανανέωσης από τον πελάτη, χωρίς ρητή δήλωση του για διακοπή της παρεχόμενης υπηρεσίας, οδηγεί σε αυτόματη ανανέωση των υπηρεσιών.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης καταβολής του ποσού ανανέωσης ονόματος (domain name) από τον πελάτη, τεκμαίρεται η οριστική διακοπή παροχής της υπηρεσίας, και η επιχείρηση μπορεί να διαθέσει το ίδιο όνομα για κατοχύρωση σε κάποιον τρίτο. Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για την αδυναμία ανανέωσης της ονοματοδοσίας μετά τη λήξη της συμφωνηθείσας περιόδου παροχής υπηρεσιών, χωρίς την καταβολή του αντίστοιχου ποσού ανανέωσης. 

O πελάτης οφείλει να μεριμνά για τη λήψη όλων των απαραίτητων και προβλεπόμενων μέτρων, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας του, ενώ παράλληλα οφείλει να συμμορφώνεται με όλα τα πρότυπα ασφαλείας που επιτάσσει κάθε φορά η επιχείρηση.

ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΠΟΡΩΝ

Ο πελάτης οφείλει να συμμορφώνεται με την κείμενη νομοθεσία και απαγορεύεται ρητά να χρησιμοποιεί την παρεχόμενη υπηρεσία ή/και εξοπλισμό για σκοπούς που πραγματώνουν παράνομες πράξεις και αντιβαίνουν στην εθνική ή κοινοτική νομοθεσία, σεβόμενος πάντα τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη. 

Για τους σκοπούς της ανωτέρω παραγράφου ως παράνομες θεωρουνται -ενδεικτικά και όχι περιοριστικά- οι εξής πράξεις: 

  • Συλλογή, αποθήκευση ή αποστολή πορνογραφικού, απειλητικού, συκοφαντικού, προσβλητικού, δυσφημιστικού και υβριστικού υλικού.
  • Προώθηση αξιόποινων πράξεων, που τιμωρούνται από τον Ποινικό Κώδικα ή ειδικούς ποινικούς νόμους.
  • Συλλογή, αποθήκευση ή αποστολή υλικού που προωθεί ρατσιστικές, φυλετικές, κοινωνικές, θρησκευτικές ή/και εθνικές διακρίσεις.
  • Συλλογή, αποθήκευση ή αποστολή δεδομένων, προγραμμάτων, ιών και αρχείων που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την καταστροφή, βλάβη ή διακοπή λειτουργίας λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
  • Αποστολή μαζικών και ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam) χωρίς τη συγκατάθεση ή αίτηση των αποδεκτών. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να κρίνει ποια μηνύματα θεωρούνται spam και ποια όχι. 

Σε περίπτωση λήψης εξώδικης όχλησης που περιλαμβάνει δικαιώματα τρίτων και αφορούν ιστοσελίδες που είναι hosted σε servers που διαχειρίζεται η Επιχείρηση θα δύναται να αναστείλει τη λειτουργία τους εάν δεν θα παρασχεθούν από τον πελάτη επαρκείς εξηγήσεις.

Ο πελάτης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες IRC και TOR.

Ο πελάτης οφείλει αμελλητί ή αλλιώς το αργότερο εντός 24 ωρών, να αποκρίνεται εγγράφως μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), σχετικά με αιτήματα δικαστικών, εισαγγελικών, αστυνομικών ή φορολογικών αρχών ή οποιωνδήποτε τρίτων που του απευθύνει η Επιχείρηση.

Εξαιρετικά για την παροχή υπηρεσιών Hosting, Dedicated Server και Cloud VPS μη συμμόρφωση με τον παραπάνω όρο ενδέχεται να οδηγήσει σε αναστολή παροχής των υπηρεσιών.

Ο πελάτης ρητά δηλώνει πως αποδέχεται την γνωστοποίηση των δεδομένων του προσωπικού χαρακτήρα ή/και των στοιχείων επικοινωνίας του από την επιχείρηση, σε περίπτωση που κοινοποιηθεί σε αυτήν εξώδικη δήλωση ή σχετικό έγγραφο από τις ως άνω αναφερόμενες αρχές ή τρίτα πρόσωπα, που προκειμένου να ασκήσουν αυτά τα δικαιώματα τους.

Ο πελάτης υποχρεούται να ενημερώνει εγγράφως την επιχείρηση για οποιαδήποτε αλλαγή στα φορολογικά του στοιχεία ή στα στοιχεία επικοινωνίας του.

Ο πελάτης υποχρεούται να ενημερώνει αμελλητί ή αλλιώς το αργότερο εντός 24 ωρών την επιχείρηση, για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες, για οποιαδήποτε σχετική παραβίαση ή υποψία αυτής. 

Ο πελάτης οφείλει να συνδράμει στο μέτρο του δυνατού, το έργο της επιχείρησης για την επίλυση των ως άνω αναφερόμενων παραβιάσεων.

Καταγγελία της σύμβασης

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει αζημίως τη σύμβαση χωρίς προειδοποίηση, σε περίπτωση που τελεστεί οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες στην  παρ. 7.5.6.2. παράνομες πράξεις ή/και υποπέσει στην αντίληψη της επιχείρησης συστηματική χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών για αθέμιτους και παράνομους σκοπούς.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει αζημίως τη σύμβαση, σε περίπτωση που διαπιστώσει πως έγινε χρήση παραποιημένων ή κλεμμένων στοιχείων.

Ο Πελάτης, δύναται να καταγγείλει την σύμβαση μέσω της ιστοσελίδας ως εξής:

Άμεση καταγγελία

Με την άμεση καταγγελία διαγράφονται άμεσα όλα τα σχετιζόμενα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Πελάτη δεδομένα και οφείλεται η αμοιβή έως του τέλους του κύκλου πληρωμής.

Με τη λήξη του κύκλου πληρωμής της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Με την παραπάνω καταγγελία διαγράφονται όλα τα έως του τέλους του κύκλου πληρωμής σχετιζόμενα δεδομένα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Πελάτη και οφείλεται η αντίστοιχη αμοιβή.

Δικαιώματα Διανοητικής ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Επιχείρησης

Απαγορεύεται, ολικά ή μερικά, η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή και αναμετάδοση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, η αποθήκευση σε βάση δεδομένων, η αναμετάδοση σε ηλεκτρονική ή μηχανική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή και τροποποίηση της μορφής, του περιεχομένου και της εμφάνισής της, χωρίς την έγγραφη άδεια της Επιχείρησης

Η εμφάνιση του υλικού στο διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή παραχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης ή εκμετάλλευσής του.

Διανοητική Ιδιοκτησία Τρίτων

Εμπορικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα και σχέδια τρίτων που ανήκουν σε τρίτους παραμένουν ιδιοκτησία τους και δεν επιτρέπεται η χρήση τους δίχως την άδεια των ιδιοκτητών τους. 

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Όπως αυτή αποτυπώνεται στην ιστοσελίδα.

Συμπληρώνοντας δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα στην παρούσα ιστοσελίδα δηλώνετε ότι έχετε την εξουσιοδότηση αυτού του φυσικού προσώπου για την παροχή τους προς την επιχείρηση.

Η Επιχείρηση υποστηρίζει την εναλλακτική επίλυση διαφορών μέσω της εξωδικαστικής πλατφόρμας της Ευρωπαϊκής Ένωσης

https://ec.europa.eu

Κώδικας Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

http://www.et.gr/idocs-nph/

Δωσιδικία

Αρμόδια για οποιαδήποτε διαφορά θα είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Εφαρμοστέο Δίκαιο θα είναι το ελληνικό.